![]() | #22266 | ||
Рег-ция: 16.03.2018 Адрес: Земля Сообщения: 512 Записей в дневнике: 2 Благодарности: 24 Поблагодарили 29 раз(а) в 26 сообщениях | ![]() Переводить нет времени.0 0 0 Після розслідування і суду членів екіпажу судна "Норд" з окупованого Криму, яке затримали українські прикордонники в акваторії Азовського моря з російським прапором, найімовірніше відпустять до сімей, в Керч. Про це розповів начальник управління нагляду за кримінальним провадженням Прокуратури АРК Ігор Поночовний в інтерв'ю "Крим. Реалії". За його словами, ситуація дуже складна і унікальна, оскільки "в світі таких конфліктів, як в даний час в Криму, ще не було". "Я розумію з людської позиції сім'ї, які, можливо, не розуміють в політиці або процесах, які відбуваються. Однозначно, члени екіпажу, швидше за все, потраплять додому, до Керчі. Єдиний негатив зараз в тому, що членів екіпажу російська сторона використовує для маніпуляцій в ЗМІ, нібито ми позбавили сім'ї годувальників. Але з точки зору українського законодавства ми вчинили правильно", - розповів Поночовний. "Зазначене судно, незважаючи на те, що воно незаконно зареєстровано в російському судновому реєстрі, незаконно встановило на борт російський прапор і отримало в Ростові (російському Ростові-на-Дону - ред) дозвіл на здійснення рибного промислу, проводило рибний промисел в акваторії Азовського моря на українській території", - сказав Поночовний. Він зазначив, що в даний час капітан затриманий на підставі постанови слідчого судді, який дав дозвіл на його затримання з метою його приводу в суд. Но команду таки наверное отпустят.. __________________ Я только странник на Земле, среди труда,страстей и боли..Избранник я счастливой доли-в веках шагаю по земле,вверяя Небу свою долю. . | ||
![]() |
|