Цитата:
Сообщение от adonis Цитата: Сообщение от gloria_m [жительница Запорожья в пух и прах разнесла военкомов | Комментарий к этому ролику на ютубе:: Цитата: Aleksandr Belyi Вона не одна! Дуже багато справжніх українців знають, що Порошенко і Яйценюк ворог усіх українців. Ми завжди були з Росією, завжди ми знали, що Росія - це ми. Просто, в Україні за такі думки раніше гнобили, а зараз відправляють в ато вбивати нас. Я гордий, що в Україні є такі жінки - вони гордість нашого народу! Я, Дончанин, патріот України і я знаю, що ми усі, за винятком Галіції частина Російського народу! Україна - це Росія! | Вот это и есть братский народ. Брат он мне. Как и та женщина с Запорожья. Остальные, что приходят сюда обвинять нас в ненависти - вырожденцы. Отбор. |
А ты не являй ненависти даже на полтона и полнамека. Потому что она сквозит. Давайте разделять народ и хунту. И не будем осуждать людей, которые тормозили, не желали вмешиваться ни во что, а сейчас прозрели, когда опасность коснулась их дома и семей. Не важно когда, важно как пробудится сознание народа.