![]() | #5858 | ||
![]() " Цитата: Микола Савельєв ЦЕ ТРЕБА ЗУПИНИТИ!!! ОСТАННІ ДВА ДНІ - відверто не мої. Одна погана новина за іншою. Ніяк не можу з цієї колії вискочити. Сьогодні ж отримав новину, яка мене просто вбила. Знайомий силовик вирішив, що його кар'єрний ріст дійшов межі. Він вирішив піти вище і стати незламним бійцем АНТИКОРУПЦІЙНОГО БЮРО. Націона́льне антикорупці́́йне бюро́ України — правоохоронний орган з широкими силовими повноваженнями, на який покладається попередження, виявлення, припинення та розкриття корупційних злочинів. Він почав шукати виходи на Київ. І знайшов. А тепер - сенсація. За право вступити в стрункі лави цього бюро, яке матиме 700 х хвостиком співробітників і надзвичайно великі повноваження, з оперативника зажадали 100 000 доларів США (СТО ТИСЯЧ ДОЛАРІВ США!!!!!!!) Пообіцявши, що ЗА ПЕРШИЙ КВАРТАЛ він як мінімум половину відіб'є! Ще у вересні така можливість стати лицарем непідкупності коштувала лише 50 тисяч доларів США!!!!!!!!! Але тепер пройшли вибори і ВСЕ КАЗКОВО ЗМІНИЛОСЬ!!! Я пробив по кількох додаткових каналах: ВСЕ правда!!! З убозівців, есбеушників, вдзбезників, податківців - усіх, хто прагнув в АБ ВИМАГАЮТЬ БАБЛО!!!!!!!!!!!!!! Не хочу тут всує згадувати Небесну сотню і загиблих та покалічених мужиків в АТО, але наразі крім БУДЬТЕ, ГАДИ, ПРОКЛЯТІ!!!! в мене інших слів нема. Відчуваю - видихаюсь. Чи буде цій прірві кінець? https://www.facebook.com/permalink.p...49&pnref=story Комментарий на сайте... Они такие наивные или притворяются? Расцветать начала коррупция среди чиновников при Кучме. Кураторы с США и ЕС подсказали,как да что...Кравчук за 2 года своего президентства не успел асилить все познания в коррупции,не успел сильно внедрить ее в общество,т.к. была еще в народе память советских времен,в которые считалось взяткой коробка конфет и бутылка коньяка... Разгар коррупции и вседозволенности среди депутатов и чинуш наступил при Юще,после оранжевого переворота. Сразу откаты и прочая составляющая коррупции удвоилась, иногда и утроилась. Все зависило от места сидения гос.чиновника,гос.служащего..При овоще особенно ничего не изменилось,хоть показтельные порки коррупционеров были. При хунте уже без стеснения ,с жадной наглостью воруют и берут все что им нравится,что плохо лежит и где можно и где нельзя...Теперь они хозяева бедлама.. Скачущие, разве не видели за кого они скакали на майдауне? На их же вороватых брехливых мордах клейма негде уже было ставить ... Очи скачущим заплющило печеньками госдеповскими? Ну,так кто теперь вам доктор? ![]() __________________ Сохраняйте душевный свет. Вопреки всему, не смотря ни на что. Это свет, по которому вас найдут такие же светлые души. | |||
![]() |
|