![]() | #2755 | ||
Рег-ция: 03.10.2008 Сообщения: 3,035 Записей в дневнике: 1 Благодарности: 222 Поблагодарили 317 раз(а) в 237 сообщениях | ![]() Переклад тексту українською Подай руку Україні / Ще не вмерла Україна Гаряче серце, щось довкола сувора зима, Заморожені вуста, крик свободи почина, Те, що повстало , буде жити вічно й не згине, Ти не стій осторонь і подай руку Україні. Ще не вмерла, не вмерла Україна, Коли ми разом, як одна родина, Є надія, яка завжди напомина Ще не вмерла, не вмерла Україна. Коли твій друг, який тобі був до потреби, Встав на шлях, повів тебе до себе. Тепер ти з ним рука об руку, дружба ваша не мине Надійшла пора подати руку Україні. Ще не вмерла, не вмерла Україна, Коли ми разом, як одна родина, Є надія, яка завжди напомина Ще не вмерла, не вмерла Україна. Коли прийде час на бал, як поночі день, Тоді ви будете як брат і це не сон. Ще не вмерла, не вмерла Україна, Коли ми разом, як одна родина, Є надія, яка завжди напомина Ще не вмерла, не вмерла Україна. Ще не вмерла, не вмерла Україна, Коли ми разом, як одна родина, Є надія, яка завжди напомина Ще не вмерла, не вмерла Україна. __________________ Среди монотонности обыденности лишь немногие ощущают реальность Космоса. | ||
![]() |
|