Тема: Привет!
Старый 13.03.2012, 06:45   #8
Юрий Ганков

Рег-ция: 21.01.2005
Благодарности: 97
Поблагодарили 372 раз(а) в 282 сообщениях
Отправить сообщение для Юрий Ганков с помощью AIM Отправить сообщение для Юрий Ганков с помощью Yahoo
По умолчанию Ответ: Привет!

Не че е тук за български..просто хората видяха, че имаш проблеми със руския език и със превода, затова ти отговориха на български...А иначе би било малко нетолерантно да си говорим на български. Это сега ще ти напиша още веднъж и ще мина на руски.

Малко съм учуден, че се опитваш да изнасяш лекции по АЙ. Сигурен ли си, че няма да навредиш по този начин? Един от основните принципи на духовното учение е това, че човекът трябва да достигне до таково ниво на съзнание че да приеме и осъзнае информацията, която носи Учението. Иначе няма да стане нищо, ще бъде пълно неразбиране и от тук идват освиркиванията и споровете. Нашият принцип, дан от Учението гласи - не приканвай никой, защото всеки приканен като камък ще повисне на шията ти. Има се напредвид именно приканен, но не готов за Учението човек...Учението е малко интимна работа. То е расчитано на работа върху себе си и едина на един с Книгата. Има и общуване, разбира се...но основната работа е с книгата. А след като поработиш с книгите, всичко, което си разбрал, трябва да прилагаш в живота. Така казва Учението - върви по живота но по горния път. Но по живота.....Както трябва сам да разбереш никой не може да ти го объясни. Затова аз не бих рискувал да изнасям лекции...Не и ако не съм Абрамов...поне....

Работата е нужна не само за заработване на средства..Тя е нужна да не се откъсваш от живота, да живееш сред хората а не в пещера...Ние имаме назначен кръг от хора в съдбата си и не бива да ги избягваме. Работата е втория начин да прилагаш Учението в живота, среди хората...Има и тези, които стават отшелници, но са явно от тези, които са завършили своята работа среди хората....

Много поздрави. Пиши...

Последний раз редактировалось Юрий Ганков, 13.03.2012 в 06:55.
Юрий Ганков вне форума  
Показать ответы на данное сообщение Ответить с цитированием Вверх